3 tipy pre mužov, ako sa šikovne vyhnúť objednávaniu u kaderníčky

Publikované 11.7.2017

Aj pre vás je čoraz ťažšie získať termín u kaderníčky? Šikovní muži v tom majú jasno a vedia si to zariadiť. Ukážeme vám 3 spôsoby ako. Veď komu by sa chcelo dokola vyvolávať do kaderníctva, keď nestíhajú dvihnúť telefón? Ak medzičasom nezabudnete a konečne sa dovoláte, tak sa ešte 5 minút snažíte zladiť svoj voľný čas s ich voľnými termínmi. Na to zabudnite a čítajte ďalej.

1. Staromódne: Nechajte to na ženu

Nechce sa vám vyvolávať a skúšať získať termín? Prípadne vždy zabudnete a už vyzeráte ako lesný muž? Nechajte to na manželku či priateľku. Väčšina sa tejto role rada zhostí.

Ženy sú od prírody komunikatívnejšie stvorenia než muži. Keď idú na kávu, preberú všetko od nového laku na nechty cez klebety o svojich známych až po komplikované rodinné problémy. A pomedzi to aj dôvod, prečo sa stretli. Keď sa stretnú muži, preberú dôvod stretnutia a maximálne ešte spomenú aktuálne športové výsledky. Podobne to funguje aj pri telefonátoch. Dve ženy spolu volajú, až kým ich operátor či baterka mobilu nezastaví. Muži preberú vec, kvôli ktorej volajú, a vybavené.

Preto je pre mužov ťažšie získať termín u kaderníčky. Možno ste rovnako zaneprázdnený ako vaša polovička, no takmer určite nemáte takú trpezlivosť ako ona.

2. Lacné a nadčasové riešenie: Domáca kaderníčka

Ak patríte medzi tých nenáročných, ktorých strihanie si vyžaduje len nastavenie výšky strihu na "mašinke", máte po probléme. Prečo kvôli tomuto strihu čakať v rade u kaderníčky? Vybavte si strihanie bez vyvolávania a bez čakania.

Ženy sú veľmi šikovné, hlavne, ak im poviete, ako na to. Bez problémov vás ostrihajú aj doma. Pokiaľ vaša kaderníčka používa strojček nastavený na 12-tke a na 6-tke, naučte to svoju drahú. Ak si želáte niečo špeciálne, nájdite jej návod na Youtube. Po niekoľkých testovacích jazdách budete veľmi milo prekvapený. No na to prvé kolo si radšej zoberte dovolenku alebo pre istotu kúpte šiltovku. ;)

3. Moderné riešenie: Objednajte sa online

Čo robiť vtedy, ak ste obaja veľmi zaneprázdnený a žiaden z vás nemá čas vyvolávať?

Objednajte sa online. Pár klikov a je to. Objednanie termínu online prostredníctvom webovej aplikácie je extrémne rýchle. Termín si dohodnete okamžite, a to aj o polnoci. Nemusíte čakať, kým bude mať kaderníctvo otvorené, aby ste sa dovolali. Nemusíte riskovať, že kvôli pracovným povinnostiam zabudnete. Ale prečo stále hovoríme o kaderníctve ako o rýdzo ženskej profesii?

https://www.visblee.sk/img/3-tipy-text.jpgModerní muži, ktorí na sebe nešetria, dnes už nechodia k obyčajným kaderníčkam. Úpravu vlasov, brady a fúzov so strojčekom za pár eur vymenili za ostrejšie praktiky. Možno neuveríte, ale barbier (holič) sa o vás postará aj v tomto storočí. Chcete, aby vás v tzv. barbershope oholili? Použijú na to britvu. Chcete ostrihať vlasy? Bez komplexnej starostlivosti, prípadne bez masáže, neodídete. Nuž, niektorí muži chlapi sú radi rozmaznávaní. Ak patríte medzi nich, odporúčame vám návštevu výhradne pánskych kaderníctiev vyskúšať.

Prihlásenie

Vaše termíny už čakajú.

Nemáte účet? Zaregistrujte sa teraz.

Zabudnuté heslo?