Rezervácia termínov cez víkend? Realita alebo utópia?

Publikované 6.8.2017
Rezervácia termínov cez víkend? Realita alebo utópia?

Ani sa nenazdáte, je tu koniec týždňa a vy ste práve zistili, že ste zabudli rezervovať termín v kaderníctve či zavolať do servisu. Práca, deti, varenie, pracovné povinnosti, čakanie v zápche a dôležité stretnutia. Príjemné i menej príjemné, každopádne, časovo náročné záležitosti vás nenechajú na pokoji. Preto sa už zopár týždňov neúspešne snažíte dohodnúť si termín na masáž či rezervovať si squashový kurt. Bolo by skvelé nechať si aspoň tieto povinnosti na víkend, ale v 99% prípadov to nie je možné. Prečo? Aká je realita? A ako by mohla vyzerať?

Realita našich víkendov

Na Slovensku je pevne zakorenený systém. Cez týždeň pracujeme, cez víkend oddychujeme. Aspoň väčšina z nás. Máte tak čas na seba, na rodinu, na výlety, na športové aktivity alebo trávite čas pred televízorom, záleží na tom, čo preferujete.

Tento systém rešpektuje väčšina ľudí. Vďaka tomuto „systému“ máte aj vy nárok na víkendový oddych, či už priamo poskytujete služby, alebo pracujete vo firme. Zákazník preto nemôže očakávať, že cez víkend zdvihnete telefón alebo odpoviete na e-mail, pokiaľ vtedy nemáte “otváracie hodiny”. Prečo by mal? Veď každý si zaslúži čas pre seba. A takto to funguje aj vtedy, keď ste zákazníkom vy.

Pokiaľ si chcete rezervovať termín u kaderníka, masérky či tenisového trénera, mali by ste si to zariadiť počas pracovného týždňa. Nezabudnúť je popritom výzva, ktorú prijímate každý pracovný deň. Ale existuje aj iný spôsob. Pýtate sa aký? Čítajte ďalej.

Ako to môže vyzerať cez víkend

Rovnako a zároveň inak. Moderne. Bez vyrušovania. Jednoducho online. Poskytovatelia služieb budú mať stále plnohodnotný čas pre seba. No vy ako zákazník máte napriek tomu nástroj, cez ktorý si efektívne rezervujete termín online kedykoľvek. Bez akejkoľvek komunikácie navyše.

Kliknete si na online rezervačný portál Visblee.sk a od vášho vytúženého termínu vás delí len niekoľko klikov a je to. Máte termín, ktorý vám vyhovuje. Takto môžete naplánovať termíny v rôznych prevádzkach aj pre manžela či manželku, pre deti či pre vašich rodičov, ktorí výhody internetu ešte stále len objavujú.

A keď už ste všetko tak efektívne zvládli, za odmenu si rovno rezervujete večeru s vašou polovičkou. :) Znovu bez toho, aby ste sa niekoľkokrát snažili dovolať do podniku. Váš stôl si za pár sekúnd „booknete“ online tak, ako všetky ostatné služby.

Rezervácie cez víkend už nebudú problém. Odporučte nám vaše obľúbené prevádzky a uľahčite život sebe aj ostatným.

Prihlásenie

Vaše termíny už čakajú.

Nemáte účet? Zaregistrujte sa teraz.

Zabudnuté heslo?