Kecy k veci: Zaručený návod, ako si KONEČNE dobiť baterky

Publikované 27.8.2017
Kecy k veci: Zaručený návod, ako si KONEČNE dobiť baterky

Milé dámy, úprimne. Kedy naposledy ste mali čas vyhradený len pre seba? Nemyslíme rýchlu návštevu kaderníčky či pravedilnú depiláciu obočia. Hovoríme o 1 - 2 dňoch, počas ktorých svojmu telu i mysli doprajete dokonalý oddych, relax a pohodu.

V tomto článku sa dozvieš:
  • ako si čo najlepšie naplánovať všetky termíny

  • prečo by ste nemali vynechať návštevu kozmetičky

  • pri čom si najlepšie oddýchne vaša myseľ

  • na čo by ste pri relaxe nemali zabudnúť

Naplánujte si s nami perfektnú "mini" dovolenku, ktorú si určite zaslúžite. Zoberte aj svoju kamošku, sestru či maminu, partnerov a deti ale nechajte doma (alebo poproste starých rodičov, aby vám ich na tento čas postrážili). Každá z vás trávi svoj voľný čas inak, pre každú je relax niečo iné. My vás skúsime inšpirovať a poradiť vám, ako by vaša dovolenka, počas ktorej sa budete venovať iba sama sebe, mohla vyzerať.

Nezabudnite na booknutie termínov

Plánovanie aj krátkej dovolenky si obvykle vyžaduje čas. Občas je ťažké skĺbiť niekoľko termínov v rôznych prevádzkach tak, aby to celé perfektne pasovalo. Našťastie, s bookingovou appkou Visblee si všetky termíny vyberáte a bookujete tak, ako to vyhovuje vám. A čo je najlepšie, nemusíte nikam volať alebo čakať na spätné odpovede, stačí vám na to zopár klikov. A ako by mohol vyzerať váš program? Nechajte sa inšpirovať.

Dodajte svojmu vzhľadu nový šmrnc u kaderníčky. Nechajte si spraviť zaujímavý strih, zmeňte farbu alebo si dajte spraviť ombré či sombré (jemnejšiu verziu ombré). Ak však po veľkej zmene netúžite, skúste napríklad pekné vlny či fúkanú. Ku kaderníčke odporúčame ísť ráno, aby ste si svoj nový účes udržali po celý deň.

Na rade je kozmetička. Pleť si počas celého roka zaslúži starostlivosť nielen v podobe denného a nočného krému, ale občas dobre padne aj hĺbkové čistenie či masáž. Ak si ale myslíte, že masky, pílingy či tvárovú masáž nepotrebujete, verte, že svoj názor zmeníte v momente, keď si ľahnete do kozmetického kresla. Dosiahnete pocit znovuzrodenia a pochopíte, prečo je občas dobré zájsť si na kozmetiku k profesionálke.

Po kaderníčke a kozmetičke si dajte obed, kávičku s koláčikom, choďte do obchodov či do kníhkupectva - jednoducho robte to, čo vás poteší. Na poobedie si booknite termín na dentálnej hygiene. Prečo je to dôležité? Káva, zelený či čierny čaj, ale aj obyčajné jedlo vám počas celého roka nenápadne farbia zuby. Nepotrebujete však drahé bieliace procedúry, aby ste znovu dosiahli žiarivý úsmev, stačí vám termín u profesionálnej dentálnej hygieničky.

A čo ešte chýba v kompletnej starostlivosti od hlavy až po päty? Presne tak, manikúra a pedikúra. Že to je len pre “paničky”? Ošetrenie nechtov a vašich chodidiel je bežná vec, ktorú nemusíte nevyhnutne robiť sama. Nechajte sa aspoň raz do roka rozmaznávať! Výsledkom budú krásne nechty a jemné chodidlá.

Takže už máte trendy účes, nové nechty, nádherný úsmev. Na večer si naplánujte buď pekné rande so svojím partnerom v dobrej reštaurácii, alebo vybehnite do kina. Ak chcete z toho partnere "vynechať", vyrazte s kamoškami na babskú jazdu a poriadne to roztočte.

Načerpajte energiu pohybom

Na druhý deň sa zamerajte na relax mysle. Tá si najlepšie oddýchne napríklad pri športovej aktivite, ktorú si môžete vybrať presne podľa vášho gusta. Skúste napríklad jogu, trampolíny alebo skupinovú lekciu. Nezabudnite počas dňa zájsť na masáž alebo do sauny, ktorá vám uvoľní celé telo. A myslite na to, že ak sa rozhodnete pre masáž, je dobré si najskôr zistiť, ktorá je pre vás tá najlepšia.

Zvýšil vám ešte nejaký čas? Skúste ho využiť na pravé ničnerobenie. Vypnite internet, meditujte, pozerajte obľúbený film, čítajte si knižku. Uvidíte, že vďaka vašej krátkej, no efektívnej dovolenke, budete nabitá pozitívnou energiou, ktorá vám dodá skvelý pocit v nasledujúcich dňoch.

Prihlásenie

Vaše termíny už čakajú.

Nemáte účet? Zaregistrujte sa teraz.

Zabudnuté heslo?